Доцент ВНТУ увійшла у топ-15 найвродливіших жінок України

Доцент ВНТУ Олена Жагловська — єдина представниця освітян і науковців серед топ-15 найвродливіших жінок України у фіналі всеукраїнського конкурсу «Краса країни 2019».

14 червня в українській столиці заступник декана факультету ІРЕН — інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент Олена Жагловська змагатиметься за корону всеукраїнського конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2019».

Інтернет-голосуванням, яке закінчиться перед самісіньким суперфіналом — вночі з с 13-го на 1-е червня, буде визначена переможниця, котра здобула титул «ВИБІР КРАЇНИ 2019» і контракт на участь в міжнародному конкурсі «LADY OF BRILLIANCY INTERNATIONAL», який проходитиме в листопаді в Тайвані.

Аби корона дісталась вінницькій викладачці, кожному з нас варто проголосувати тут. Можна багаторазово! Голосування платне! 1 голос = 9грн. !!!

Це тому, що загальнонаціональний конкурс «Краса країни-2019» підтримує програму «Здолаємо рак разом» благодійного фонду «Долоні долі».

Кошти, зібрані від голосування, будуть відправлені на рахунок Фонду «Долоні долі» для закупівлі необхідного обладнання онкохворим.

У червні буде оформлений звіт щодо зібраної суми, і у лікарню — Київський центр променевої терапії НАН України передадуть інєктомат та інфузомат для лікування тих, хто нині бореться з цією страшною недугою.

Аби дізнатися більше про вродливу і розумну Олену Жагловську — перегляньте її конкурсний відеоролик тут.

Олені слід набрати максимальну кількість переглядів. Це враховується при визначенні переможниці. Кожен Ваш перегляд ролика наближає нашу Олену Жагловську до перемоги!

Олена — молодий, але уже іменитий науковець. Має 90 публікацій, з них 78 наукового та 12 навчально-методичних, зокрема 1 публікація у наукометричній базі Scopus . А ще Олена — мама. Синочку Вовчику уже 6 років. Попри технічну освіту, Олена творча особистість — захоплюється малюванням, танцями, спортом.

«На мою думку, головна зброя жінки – не лише краса, але й розум та інтелект. Хоча кажуть, що не легко жити з розумною жінкою! Але, безумовно, цікаво!», - говорить освітянка. 

Олениному чоловікові справді зі своєю дружиною нудьгувати не доводиться!

«На участь у конкурсі мене підштовхнуло бажання поділитись власним досвідом, довести, що жінка – це не лише зовнішня краса. Знаю, що секрет підкорення світу простий – треба бути справжньою, щирою і… закоханою!», - підсумовує Олена. 



Переглядів: 3913
Поширень: 0

Останні новини