Зручний спосіб отримати гроші в кредит цілодобово

За останні кілька років кредитування в Україні переживало злети і падіння, слідуючи успіхам або негараздам економіки. Ринок кредитування змінювався в відповідність з ситуацією, і можливостями. Українці отримали можливість користуватися позиковими коштами цілодобово, без будь-яких обмежень.

Такі зміни стали можливі завдяки появі в Україні Фінтех технологій онлайн кредитування. Отримання позики через інтернет, без безпосереднього спілкування між позичальником і кредитором, ще кілька років тому, були б неможливі, але вже зараз, це нормальне, повсякденне явище. Онлайн кредитування стає популярнішим з кожним днем. Чому українці віддають перевагу такому спосіб? Багато в чому тому, що він дозволяє отримати гроші тут і зараз, без бюрократії та необхідності куди-небудь йти, і щось робити. Щоб отримати кредит онлайн, потрібен тільки доступ в інтернет, паспорт та ідентифікаційний код. Зазвичай, оформлення такого роду позики займає близько 5-15 хвилин. І що найголовніше, можна отримати кредит онлайн на карту цілодобово в Україні.

Головне, що потрібно знати про онлайн кредити

Онлайн кредит - це відносно нова технологія, яка прийшла в Україну з Великобританії, з її допомогою невеликі фінансові компанії надають послуги віддаленого кредитування, з дистанційною виплатою грошових коштів на банківську карту клієнта. В переважній більшості, віддалені кредити пропонують фінансові компанії, які часто відомі по абревіатурі МФО. Такі компанії заполонили ринок мікрокредитування. Традиційні фінансові інститути не проявляли інтерес до онлайн кредитами, можливо через те, що, на їхню думку, вони не становили значну частину ринку кредитування України. Але на практиці все виявилося навпаки. Тому в останні кілька років банки стрімко змінюють вектор своїх інтересів, і починають надавати свої послуги онлайн.

Кредитування в цілодобовому режимі від Money24

Компанія Money24 - це приклад типового онлайн сервісу на основі МФО. Money24 надає послуги онлайн кредитування в цілодобовому режимі 24/7. Компанія працює в сфері коротких кредитів вже більше 3 років, за цей час було видано понад 520 000 кредитів. На поточний момент сервіс працює в автоматичному режимі, що дозволяє значно скоротити час обробки заявки і видачі позики. Визнання українців компанія заслужила завдяки кільком правила, яким вона дотримується неухильно.

Умови кредитування в Money24

Сервіс працює цілодобово, без обмежень. Скористатися послугами кредитування можуть всі громадяни України від 18 років. Для оформлення необхідно мати паспорт та ІПН код. Ставка кредитування: 39,7% річних. Максимальна сума до 20000 гривень, максимальний термін до 30 днів. Перший кредит обмежений сумою 3000 гривень, при цьому надається знижка на 50%.

Переглядів: 3431
Поширень: 0

Останні новини