Упродовж І кварталу платники Вінниччини отримали від фіскальної служби 71 тисячу адмінпослуг

Протягом січня-березня 2019 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними підрозділами було надано 71 тисячу адміністративних послуг.

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, майже 92 відсотка або 65,2 тисячі таких послуг були отримані через Центри обслуговування платників.

Посадовець нагадує, що наразі обслуговування платників податків на території Вінницької області здійснюється у 23 Центрах обслуговування платників (ЦОП), що надають свободу доступу платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг.

Найбільш запитуваною упродовж звітного періоду була послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 28,1 тисяча. Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку –  21,4 тисяч та 4,2 тисячі відповідно.

Щодо картки адміністративних послуг, то окрім зазначення у ній інформації про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання, з інформаційної картки, зокрема, платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.



Переглядів: 1855
Поширень: 0

Останні новини