Другий Vinytsia Fashion Week Kids: діти-моделі та діти-дизайнери

Справжнє свято дитячої моди відбулось минулої суботи у ресторані AURA. До Вінниці прибули 11 дизайнерів з усієї країни, один за одним пройшли 13 показів, в яких взяли участь більше двох сотень дітей-моделей.

Vinytsia Fashion Week Kids – модний захід для дітей і дорослих, що проводиться вже вдруге! Він збирає разом всіх, хто цікавиться модою для дітей та підлітків, щоб окреслити нові тенденції та тренди, продемонструвати стандарти дитячого моделінгу, зрештою, подивитись на інших та показати себе.

Передувала показам спільна прес-конференція всіх дизайнерів, що демонстрували у цей день свої творчі досягнення. Серед них особливо виділялись юні зірки: випускниця Академії Андре Тана Вікторія Денисова та дизайнер-початківець Кирил Кришталь. Обом по 14 років і вони вже точно знають що запропонувати своїм одноліткам.

Не відставали і дизайнери, що традиційно вже творять для дітей. Всі вони були раді зустрітись та продемонструвати свою творчість на заході такого рівня. Кожен розповів трохи про свіжі колекції. Найцікавіші питання для дизайнерів підготували представники дитячих журналів про моду, ведучі тв-програм і діти-журналісти. Присутньою на спілкуванні з пресою була також спеціально запрошена гостя – Міс Україна Plus Size, телеведуча та учасниця багатьох теле-проектів, старший лейтенант Поліції Вікторія Щелко.

Розпочала покази молода, але вже досвідчена дизайнерка Вікторія Денисова (бренд V.DENI). Вона виступила з одразу трьома колекціями для підлітків, що носять назви «Хрестики-нолики», «Калейдоскоп» та Be yourself. Золотаві бомбери, літні костюми в клітинку та модні комплекти зі спідницями чудово презентували творчість обдарованої дівчини.

Свою нову весняно-літню колекцію «Стихії» презентувала відома вінницька дизайнерка Katrin Fox. Вечірні та коктейльні вбрання для малих і дорослих – family look для мами й доньки в одному стилі був настільки вдало втілений у життя, що відчувалось як маленькі і дорослі моделі задоволенні своїм яскравим вбранням. Пайєтки і візерунків, романтичний і спортивний стилі – ця ефектна і зручна колекція була натхненна мультфільмом «Аватар Аанг повелитель стихій». А найбільше оплесків отримала Сонячна дівчинка Сашенька та її мати.

Настав час іншої казки і на подіум вийшли справжні «Єдинорожки». Це чудова колекція від бренду Limerens що складається з трикотажних сукенок та аксесуарів із зображенням міфічно-мультяшних істот. Виконана у світло-карамельних відтінках колекція надзвичайно пасувала юним модницям.

Для модниць і модників від 2 до 15 створила колекцію «Зефір» дизайнерка Ірина Білецька. Волани і рюші на сукенках, акуратні блузочки та пишні спіднички, а також прикраси: перлини, стрази, вишивка, мереживо, намиста робили дівчаток на подіумі схожими на старанних відмінниць.

Тетяна Васіна пропонує дітям красивий і зручний одяг. Модні силуети адаптовані до дитячих фігур та смаків, виключно натуральні тканини для абсолютного комфорту і актуальне колірне рішення – мармурові візерунки. Модна юнь у захваті!

Вінницька дизайнерка, засновниця студії Party kids, Олена Чула презентувала свою колекцію Flowers party («Квівткова вечірка»). Дівчатка-квітоньки у сукнях з спідницями-пелюстками вигравали на подіумі усіма барвами весни. До ніжних фіалок та волошок приєднались бджілки та сонечко і разом утворили чудесний квітник.

Дизайнерка Любов Кришталь та її творча майстерня «Кришталева краса» вже багато років поспіль створює одяг для дітей. На цей раз вона демонструвала колекцію «Мультяшки». Яскраве, комбіноване, з діснеївськими принтами вбрання створено для гри та дозвілля безумовно подобалось малим бешкетникам.

Ольга Крайнова та її бренд «ОК» запропонував «Квіткову феєрію» - колекцію, виконану з натуральної вовни у техніці валяння, з стильними авторськими виробами ручної роботи. Вовняні сукенки та камізельки, створені вручну і з любов’ю, прикрашені квітковим та іншими тематичними орнаментами виглядали вишукано на маленьких модниках.

Весняну колекцію «Пудра» для маленьких принцес показала дизайнерка Олена Білик: бісер, перлини та багатошарові спідниці, вся ця краса для урочистих виходів маленьких принцес і спадкоємиць королівства. Стильне і розкішне вбрання дівчатка презентували зі справжньою королівською поставою.

За брендом «К&К» стоїть дизайнер-початківець 14-річний Кирил Кришталь. У своїй першій колекції «Яскраві барви вулиць» він пропонує свій варіант повсякденного і спортивного стилю для юнаків та юнок. Це молодіжні практичні костюми, світшоти, туніки, сукні та футболки зі зручного трикотажу.

Вінницький салон-магазин модного дитячого одягу Royal kid одягає найменших модників у бренди з Італії, Польщі, Португалії. Стильне вбрання, як у дорослих: парки, спідниці, сукні й костюми у нейтральних кольорах і з модних тканин прикрашають написи та веселі принти – все як і подобається малятам.

Справді вразила публіку «солодка» колекція від бренду Vitalite (який увійшов в двадцятку кращих на проекту «Подіум») та дизайнерки Евеліни. Торти і тістечка, а ще красуні-цукерочки і вершкове морозиво, всі щедро прикрашені рожевою глазур’ю, являли собою неймовірне видовище. Назва колекції: «Солодка мрія».

Завершували показ дітки з CAF studio, вже досвідчені моделі, що не раз ходили подіумами нашого міста і не лише. Вони демонстрували минулорічну колекцію від Katrin Fox і робили це професійно та натхненно. Необхідно відзначити, що серед цих дітей є кілька особливих, з різними вадами розвитку і їм велике задоволення приносить брати участь у фен-показах та фото-проектах.

Так завершився другий Vinytsia Fashion Week Kids, захід про дітей і для дітей, який щосезону збиратиме модників і модниць юного віку на креативні і веселі покази, просуватиме і стверджуватиме українську дитячу моду.



Переглядів: 5782
Поширень: 0

Останні новини