Міський палац мистецтв готується до нового навчального року

У Вінницькому Міському палаці мистецтв тривають ремонті роботи. У закладі ремонтують танцювальні класи, зали де проводяться різноманітні гуртки. Утеплили одну із стін, а також встановлюють пожежну сигналізацію.

Останніми роками у вінницьких закладах культури були виконані чималі об’єми ремонтних робіт, акцент робився на підвищенні енергоефективності. В установах цієї галузі замінювали вікна, утеплювали дахи, фасади, встановлювали енергозберігаючі лампи, модернізували систему опалення тощо.

Щороку певний обсяг робіт проводиться і в Міському палаці мистецтв. Так, за останні кілька років за рахунок бюджетних коштів тут відремонтовано глядацьку залу з утепленням даху, спортивну залу з утепленням даху, замінено паркетну підлогу в танцювальному залі. Також замінено у залі всі крісла (540 штук). 

«За кошти Міського палацу мистецтв уже провели ремонті роботи у двох танцювальних залах. Тривають роботи у залі, де проводяться гуртки з малювання, також тут буде замінено меблі. Попереду ремонти ще в 3-х танцювальних залах, гримерних, коридорах. Цього року буде повністю замінена пожежна система. Усі ремонтні роботи плануємо завершити до початку навчального року», - розповів директор Міського палацу мистецтв Євгеній Майданик 

Довідка

Вінницький міський Палац мистецтв є комплексним багатопрофільним закладом культури міста, який спрямований на здобуття знань, умінь та навичок за інтересами, забезпечення потреби у творчій самореалізації, організації змістовного дозвілля населення міста. З переліком гуртків палацу можна познайомитись за посиланням. Адреса: вул.Стрілецька 44. Телефон: (0432) 27-66-84.




Переглядів: 2997
Поширень: 1

Останні новини