Маленьких вінничан запрошують на прогулянку з мамонтом, шерстистим носорогом та мастодонтом

Інтерактивну екскурсію для дітей 5-9 років «Мамонт Вінні та його друзі. Подорож у далеке минуле» проведуть вже цими вихідними у Вінницькому Краєзнавчому музеї.

У віртуальній мандрівці далеким минулим відвідувачі музею дізнаються, якою була природа нашого краю мільйони років тому, коли частину його території омивали моря, познайомляться з величезними молюсками, коралами, поліпами — жителями морського дна, які там мешкали задовго до нашої ери.

Юні дослідники історії спробують себе в ролі археологів та самостійно відтворять зовнішній вигляд давніх тварин. Крім мамонта Вінні, вони познайомляться з тими, які жили на території нашого краю та вимерли під час льдовикового періоду. Зокрема шерстистий носоріг та мастодонт, який дуже схожий на слона.

«Ми підготували домашнє завдання: придумати шерстистому носорогу ім’я, яке матимете можливість запропонувати під час екскурсії. Заняття проходять в ігровій формі з використанням кубиків, пазлів, розмальовок, переглядом фрагментів мультфільмів. Щоб маленькі відвідувачі не втомлювалися, нами власноруч виготовлені зручні подушки для сидіння», - каже екскурсовод музею, завідувачка науково-дослідним відділом природи Наталя Захарчук.

Інтерактивну екскурсію влаштують для дітей в неділю 17 березня. Цього дня проведуть дві зустрічі: о 12 та 15 годині.

«Ми формуємо групи від 5 до 18 чоловік, тому просимо вінничан реєструватись» - зазначає екскурсовод.

Форма для реєстрації за посиланням

Вхідний квиток для дітей – 10 гривень. Екскурсійна путівка – 50 грн з групи до 10 чоловік та 100 грн з групи у понад 10.



Переглядів: 2815
Поширень: 0

Останні новини