Вінничани боргують "Вінницяміськтеплоенерго" понад 100 мільйонів гривень

Хоч опалювальний сезон вже підходить до завершення, тема заборгованості споживачів перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» досі гаряча. Тому ми вкотре нагадуємо споживачам про необхідність вчасно, до 20 числа щомісяця, розрахуватися за спожиті послуги, адже це вимагає чинне  законодавство  

Нагадуємо про варіанти оплати за комунальні послуги:

через сайт pay.vn.ua (онлайн, не виходячи з дому); у касах управляючих компаній (у минулому  - ЖЕКи) (без комісії); у касах прозорих офісах міста (без комісії); у відділенні будь-якого банку (комісію визначає кожен банк самостійно); через  Приват24 або термінали банку.

Станом на початок березня борг за спожиті послуги  з централізованого опалення та гарячого водопостачання становить близько 103  мільйона гривень (не враховуючи нарахування за лютий, які вже почали отримувати споживачі!).  Це колосальна сума для підприємства! Ці кошти необхідні для підтримки рівня розрахунку за природний газ з НАК «Нафтогаз». Якщо до 1 квітня КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» не збільшить рівень розрахунку з НАК «Нафтогаз»,  мова може йти про відсутність номінацій на природний газ і як наслідок – місто може залишитися без послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання!

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відповідально ставиться до своїх обов’язків. Навіть попри таку заборгованість підприємство надає послуги в повному обсязі для всіх споживачів і вже розпочало підготовку до наступного опалювального сезону.

Закликаємо - будьте відповідальними споживачами! Сплачуйте за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання до 20 числа щомісяця. Особливо звертаємось до споживачів, які отримують монетизовану субсидію, щоб отримані гроші використовували за призначенням – для сплати за спожиті послуги. Врахуйте, якщо ви матимете заборгованість за послуги понад 340 гривень, прострочену більше місяця,  субсидія на новий період 2019-2020 рр. призначатися не буде.

Тому збережіть Ваш гаманець від санкцій  – сплачуйте до 20 числа за спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання!



Переглядів: 1763
Поширень: 0

Останні новини