Music Is Coming: у Вінниці відбувся концерт Lords of the Sound

24 лютого в Будинку Офіцерів відбувся грандіозний виступ симфонічного оркестру Lords of the Sound.

«Lords Of The Sound. Music Is Coming» — це виконання музики із дивовижного світу фентезі за участю хору. 

У кожну свою ноту музиканти вкладають потужність та особливу музичну силу, магію та динаміку. З кожним рухом диригента залу наповнювала якась особлива музична феєрія. 

Оркестр виконав саундтреки з культових кінокартин, які всі ми так полюбляємо: «Гра Престолів», «Вікінги», «Месники», «Чудо-жінка», «Аліса в країні чудес», «Аватар», «Володар перснів», «Ван Хельсінг», «Хроніки Нарнії», «Пірати Карибського моря». 

Окремии оваціями супроводжувалося виконання саундтреків з фентезійних комп’ютерних ігор: Skyrim, World of Warcraft, Assassin’s Creed, Mortal Kombat, The Witcher, League of Legends.

Не дивлячись на те, що уся музика дуже різна за жанром та сюжетом, протягом усього концерту відчувалась атмосфера особливої величності. А завдяки декораціям глядачі змогли здійснити подорож у абсолютно іншу реальність. 

Lords of the Sound — український симфонічний оркестр, який формує нове уявлення про поняття «оркестр». Проект відомий вже не лише по всій Україні, але й за кордоном.

Загалом, оркестр проводить більш, ніж 50 концертів на рік. Кожного разу музиканти створюють нові програми та намагаються здивувати своєю творчістю глядачів, охопити різні кола інтересів.



Переглядів: 3951
Поширень: 0

Останні новини