10-річний Дмитрик, якого минулого тижня розшукувала вся поліція, поділився враженнями від екскурсії до ГУ Нацполіції

6 лютого на пошуки Дмитрика, який пішов з дому до магазину та безслідно зник, по тривозі підняли усі підрозділи поліції Вінниці та обласного главку. Тоді ж хлопчика-втікача запросив в гості до поліцейських генерал Юрій Педос. Сьогодні Дмитрик побував на екскурсії в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

Для Дмитрика поліцейські влаштували цікаву та пізнавальну програму. Хлопчика познайомили з роботою кінологів, криміналістів, вибухотехніків, показали сучасне озброєння спецпідрозділу поліції «КОРД».

Поліцейські розповіли про свою професію, показали як саме і з чим працюють. Особливі враження Дмитрик отримав від роботи вибухотехніків, адже сам зміг покерувати роботом, який використовується під час знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Спробував себе і в ролі кінолога та встиг подружитися зі  службовою собакою Саллі.

Генерал Юрій Педос познайомив Дмитрика з роботою служби «102», йому розповіли куди надходять повідомлення і як розшукували його після надходження тривожної інформації.

А ще мав змогу посидіти за кермом поліцейської автівки разом з головним вінницьким поліцейським та перевірити, як працює сирена та маячки. На згадку поліцейські подарували йому іграшковий службовий автомобіль.

Дмитрик був в захваті від  екскурсії.
- Мені настільки все сподобалося, що  я аж не повірив… Я теж хочу бути поліцейським, - ділився враженнями хлопчик та пообіцяв більше ніколи не тікати з дому.

Батько хлопчика, Віктор Солодкий, подякував за проявлену увагу до його сина, він переконаний, що таке спілкування і позитивні емоції допоможуть хлопчику адаптуватися після втрати рідної людини.




Переглядів: 3428
Поширень: 2

Останні новини