Минулого року у Вінниці проведено будівництво, реконструкцію та ремонт 10 кілометрів доріг на ділянках 14 вулиць

У 2018 році завершені роботи з будівництва II черги дороги по вулиці Верхарна. Виконано капітальний ремонт доріг на ділянках по Гніванському шосе, вулицях Генерала Арабея, Ватутіна, Київська, Пирогова, Ващука, Чорновола тощо. В цьому році роботи по будівництву, реконструкції та ремонту доріг продовжаться.

У минулому році зроблено чимало роботи щодо будівництва, реконструкції та ремонту доріг. Серед іншого – виконано капітальний ремонт ділянки вулиці М.Ващука (від вул. В. Порика до вул. Стельмаха) .Тут не лише постелили якісне дорожнє полотно, а й впорядкували тротуари. Передбачені зручні з’їзди для комфортного пересування людей з інвалідністю та батьків з дитячими візочками. 

Також відремонтовано ділянки по Гніванському шосе від вул. Пирогова до межі міста. Таким чином відновлено ще один в’їзд до міста (в попередні роки зроблено реконструкцію в’їздів з боку Немирівського шосе, вулиці Київської, Ватутіна та Барського шосе). Оновлено й вулицю Генерала Арабея, де розширено виїзд на Хмельницьке шосе та облаштовано велосмугу та нове зовнішнє освітлення. 

Минулого року завершились будівництво II черги дороги по вулиці Верхарна, що на Замості. Це важливий об’єкт, адже він допоміг розвантажити автомобільний трафік на вулицях Привокзальній та проспекті Коцюбинського. Нагадаємо, що перша черга вулиці Верхарна  була зроблена у 2017 році. 

Новий асфальт постелили й на ділянці по вулиці Пирогова. Капітально відремонтували ділянку вулиці Тімірязєва, що на Замості (від вул. Шмідта до вул. Верхарна). 

Виконано ремонт покриття й по вул.Київській , вул.Ватутіна (від вул. Лугової до Житомирського шосе), Чорновола (від вул. Крутий узвіз до Київського мосту) тощо.




Переглядів: 3650
Поширень: 1

Останні новини