На Вінниччині син вбив сокирою матір та пішов святкувати Новий рік

Третього січня з ознаками насильницької смерті у власному будинку була виявлена жителька Бершадського району. Поліцейські з’ясували, що до  вбивства може бути причетним 30-річний син. Напередодні Нового року під час сварки обухом сокири він наніс смертельний удар рідній людині.

Близько 16.00 до бершадської поліції надійшло повідомлення, що у с. Лісниче за місцем свого проживання у літній кухні з ознаками насильницької смерті виявлена 55-річна місцева жителька.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький, слідчо-оперативною групою поліції після проведених першочергових слідчих дій та зібраних доказів на місці події встановлено, що до вбивства жінки причетний її 30-річний син.

Сам підозрюваний зізнався, що ввечері 31 грудня у літній кухні між ним та матір’ю виникла сварка, під час якої він обухом сокири вдарив її по голові. Коли зрозумів, що матір померла, зачинив будинок та пішов святкувати Новий рік. Повернувшись через три дні додому, розповів про смерть матері сусідам.    

Наразі чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.



Переглядів: 5820
Поширень: 0

Останні новини