З початку року у фіскальних підрозділах Вінниччини платники податків отримали понад 129 тисяч адміністративних послуг

Протягом січня-червня 2018 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними органами надано 129,3 тис. адміністративних послуг.  З них, Центрами обслуговування платників – 116,0 тис. таких послуг.

Найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. На 01.07.2018 року таких послуг надано 45,5 тис.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг протягом січня-червня поточного року надано 39,7 тис. та 8,3 тис. відповідно.

Нагадаємо, що для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій  зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

Додамо, що наразі на території Вінницької області обслуговування платників податків здійснюється у 23 Центрах обслуговування платників, де можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги.



Переглядів: 1540
Поширень: 0

Останні новини