У Вінниці перевірять справість системи електронних замків в укриттях під час відключень світла

Найближчим часом у Вінниці перевірять справність роботи системи автоматичного відкриття замків в найпростіших укриттях в умовах регулярних відключень електроенергії. Відповідне доручення дав міський голова Сергій Моргунов.

Відповідно до доручення, профільні підрозділи ВМР, управляючі компанії та ОСББ мають перевірити роботу автоматичних замків, забезпечити постійне підключення систем до мережі інтернету та, при потребі, усунути недоліки в самих сховищах, зокрема в частині їх доступності.

За словами Сергія Моргунова, сьогодні у зв'язку з перебоями в електропостачанні важливо розуміти, як працьюють електронні замки в укриттях, як перебої з електропостачанням впливають на їхню роботу, чи є інтернет.

Нагадаємо, Вінниця стала першим містом в Україні, де запровадили систему автоматичного відкриття укриттів. Ця робота розпочалась близько року тому з укриттів, які знаходяться в навчальних закладах громади. Згодом такі системи почали встановлювати й у інших комунальних закладах та житловому секторі міста.

Джерело: ВМР



Переглядів: 342
Поширень: 0

Останні новини