Прикордонники затримали групу чоловіків на шляху до Молдови: серед них був мешканець Вінниччини

Оперативники Держприкордонслужби виявили участь мешканців прикордонних районів у організації незаконного переправлення великої групи людей до Молдови.

Подробиці повідомили у ДПСУ.

Організатори декілька днів збирали своїх "клієнтів" у одному з населених пунктів, плануючи одночасно переправити їх через кордон. У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до місця висадки на ділянці прикордонної служби "Кельменці" Чернівецького загону. Після цього вони мали намір перетнути кордон з Молдовою пішки, обминаючи пункти пропуску.

На підході до державного кордону порушників затримали прикордонники. У групі було 24 чоловіки – жителі  Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей областей. Кожен з них заплатив організаторам маршруту по 12 тисяч євро за незаконну подорож.

На затриманих склали протоколи про адміністративне правопорушення. Наразі встановлюється місце знаходження головних організаторів протиправної схеми, яких чекає покарання згідно зі статтею 332 Кримінального кодексу України.



Переглядів: 380
Поширень: 0

Останні новини