У Вінниці виявили іноземця, який понад три роки незаконно перебував на території України

Вчора, 24 червня, під час профілактичних заходів під умовною  назвою "Мігрант", оперативники Управління міграційної поліції та Вінницького райуправління виявили громадянина Індії, який перебував в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як з’ясувалося, у квітні 2021 року Управління державної міграційної служби у Вінницькій області ухвалило рішення про скасування посвідки на тимчасове проживання іноземця. Однак правопорушник проігнорував це рішення та не залишив територію України в зазначений термін.

Відносно чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через її територію). Було ухвалено рішення про його примусове видворення з України з одночасною забороною на в’їзд до країни терміном на 5 років.

До вирішення питання про екстрадицію чоловік перебуватиме у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, під контролем ДМС України.

Заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері тривають.



Переглядів: 253
Поширень: 0

Останні новини