Рятувальники на Вінниччині виявили двох потопельників: подробиці

Рятувальники Вінницької області щоденно нагадують жителям про необхідність дотримання правил безпеки на водних об'єктах. З початку літа на воді загинуло 13 людей, серед них двоє неповнолітніх.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Лише за минулу добу рятувальники двічі залучалися до аварійно-рятувальних робіт, витягуючи потопельників з водойм у смт Томашпіль та с. Серебрія Могилів-Подільської громади. 

Вчора ввечері, 24 червня, на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що в ставку смт Томашпіль виявили людину без ознак життя. Рятувальники за допомогою рятувальної мотузки витягли 69-річного місцевого жителя з водойми та передали його працівникам Нацполіції, які визначать причину смерті.

Вже вночі, 25 червня, у с. Серебрія Могилів-Подільської громади рятувальники за допомогою човна та рятувальної мотузки витягли ще одного потопельника з річки Дністер. Причину загибелі в цьому випадку також встановлюють правоохоронці.

"У жодному разі не втрачайте пильність, коли відпочиваєте біля водойм! Обирайте для плавання тільки спеціально відведені для цього місця, уникаючи обідньої пори, коли сонце найбільш активне. Не купайтеся напідпитку та не запливайте далеко, якщо не впевнені у власних силах. Не допускайте, аби діти заходили у воду без нагляду дорослих", - закликають надзвичайники.



Переглядів: 279
Поширень: 0

Останні новини