На Вінниччині внаслідок ДТП постраждало троє мотоциклістів: подробиці та фото

На Вінниччині сталось декілька ДТП, внаслідок яких постраждало три мотоциклісти.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Аварії сталися у Вінницькому районі та в обласному центрі. Мотоциклісти, які постраждали внаслідок ДТП, були госпіталізовані. Слідчі призначили проведення низки експертиз і розпочали досудові розслідування за всіма випадками.

Перша аварія сталася у Вінницькому районі. За попередніми даними слідства, водійка автомобіля Mercedes, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала перевагу мотоциклу Yamaha, яким керував 30-річний мешканець Хмельницької області. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав травми і був доставлений до медичного закладу.

Друга аварія сталася в обласному центрі на вулиці Пирогова. Попередньо встановлено, що 22-річний водій мотоцикла Bajaj Dominar, не впоравшись із керуванням, зіткнувся з автомобілем Toyota, яким керував 26-річний мешканець міста Хмільник. Автомобіль рухався в попутному напрямку та виконував маневр розвороту. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

Третя аварія того ж дня сталася у Вінниці на вулиці Київській. 67-річний водій автомобіля Volkswagen, виїжджаючи на головну дорогу з прилеглої території будинку, не надав перевагу мотоциклу Spark, яким керував 20-річний мешканець Хмільницького району. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми і був доставлений до лікарні.

Усі водії пройшли медичне обстеження і виявилися тверезими. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За даними фактами проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Остаточні причини аварій будуть встановлені після проведення слідчих дій.



Переглядів: 309
Поширень: 0

Останні новини