Сучасне кредитування: найпопулярніша форма

Кредитні послуги не вирізняються особливою різноманітністю, та все ж, вибирати є з чого, наприклад, можна взяти кредит онлайн без відмов. Що це таке? Послуга, якою можна скористатися не виходячи з дому. Яка вірогідність отримати її? Дуже висока. Мікрофінансові організації схвалюють заявки в більшості випадків. Вони кредитують ледь не кожного, не зважаючи на негативну кредитну історію чи відсутність майна під заставу.

Висуваючи мінімум вимог, кредитор рекламує свої послуги. Він заохочує нових клієнтів. Це досить цікаві пропозиції для споживачів. Якщо вони кредитуються вперше, то часто мають можливість взяти кредит під 0,01%.

Основні характеристики кредитів онлайн без відмов:

    Простота та швидкість оформлення – заявка заповнюється онлайн і може бути схвалена протягом кількох хвилин або годин. Мінімальні вимоги – для отримання такого кредиту потрібно небагато документів (паспорт, ІПН, іноді довідка про доходи). Високий відсоток схвалення – це кредити, які схвалюють в більшості випадків не залежно від рівня платоспроможності клієнта. Невеликі суми та короткі терміни – можна отримати позику на суму від кількох сотень до кількох тисяч гривень з короткими термінами погашення (від кількох днів до кількох місяців), хоча бувають і виключення, коли кредит сягає кількох десятків тисяч та видається на термін до одного року.

Переваги й недоліки безвідмовних кредитів

Переваги:

    Доступність – можливість отримати кредит навіть за негативної кредитної історії та наявності боргів за іншими кредитами. Швидкість – оперативне оформлення й зарахування грошей на картку. Зручність – можливість подати заявку на кредитування з будь-якого місця, де є доступ до інтернету.

Недоліки:

    Високі відсоткові ставки у разі тривалого кредитування. Короткі терміни погашення – більшість організацій надає позику на нетривалий час. Ризик шахрайства – можливість зіткнутися з недобросовісними кредиторами або шахраями.

Що цікаво, кредити без відмов – дуже популярна послуга, але насправді, їх не існує, бо в деяких випадках кредитори все ж таки відмовляють. Кожна організація має свої критерії оцінки ризиків і перевірки позичальників. Щоб якось зменшити ризики, МФО можуть надавати позику під великі відсотки. У випадку прострочки платежів практикуються великі штрафи.

Коли МФО можуть відмовити в кредитуванні?

Якщо позичальник надто молодий – має вік до 18 років (хоча іноді не кредитують споживачів до 21 року). Якщо позичальник в похилому віці. Кожна організація має власні критерії, як правило, верхня межа становить 65-70 років. За відсутності паспорта чи громадянства України. Якщо споживач надав неактивну банківську картку чи картку, яка оформлена на чуже ім’я. Якщо оформив заявку з помилками. Якщо раніше брав кредит у конкретної організації та порушив умови кредитування.

Відмова в кредитуванні може бути спричинена багатьма факторами, тож, перш ніж взяти позику, ознайомтеся з умовами договору. Приділяйте увагу деталям, щоб правильно оформити заявку, а якщо припустилися помилки, відправте її згодом ще раз.

Кредити онлайн без відмов корисні для того, кому потрібна невелика сума грошей і якомога швидше. Навіть, якщо споживач не може надати довідку про доходи, навіть, якщо отримав відмову в традиційному банку. Обрати МФО ви можете на платформі bystrocash. Однак, будьте обережними та уважно вивчайте умови кредитування, щоб уникнути переплат і прихованих комісій. Для своєчасного погашення кредитів завжди важливо оцінювати свої фінансові можливості. Це дозволить уникнути боргової пастки.


Переглядів: 146
Поширень: 0

Останні новини