Вінницька студентка і волонтерка здобула перемогу у Міжнародному мовно-літературному конкурсі

Вінничанка Ольга Ситник, третьокурсниця Вінницького технічного фахового коледжу стала лауреаткою диплома І ступеня XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Про це інформують у закладі освіти.

До фінального етапу престижного лінгвістичного змагання дійшли 744 знавці рідного мови із закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, а також студенти та курсанти закладів вищої освіти зі всієї України.  Вони міркували над актуальними і сучасними завданнями: писали листи друзям, які через вороже вторгнення опинилися за кордоном, листи українським героям на фронті.Також працювали над есе і створювали проєкт сценарію фільму «Тарас Шевченко. Відкриття». 

Зрештою, найкращою дослідницею творчого спадку Тараса Шевченка серед закладів ЗФПО журі визнало вінничанку Ольгу Ситник. Її філологічні здібності відзначили дипломом та подарунками від Міністерства освіти і науки України. 

Підтримувала студентку на кожному етапі, щедро ділилася своїми знаннями та мотивувала до нових звершень досвідчена наставниця Олександра Кучинська, голова ЦК філологічних дисциплін нашого коледжу. 

Окрім цього, Ольга Ситник - ще й активістка іменитого загону техноволонтерів ВТФК. На рівні із хлопцями дівчина майстерно паяє деталі і виготовляє зарядні пристрої для наших Захисників

«Вітаємо і пишаємося! Хай цей успіх стане початком життєвого шляху, сповненого нових перемог!», – йдеться у повідомленні.



Переглядів: 737
Поширень: 0

Останні новини