Вінниця спортивна: Де у Вінниці можна навчитись грати у хокей на траві

Хокей на траві – це досить популярний вид спорту у світі. У Вінниці можна навчитись хокею на траві у міській дитячо-юнацькій спортивній школі №1 та у ВОСДЮШОР «Олімпія».

Вінницькі спортсмени показують чудові результати, прославляючи наше місто не лише в Україні, а й закордоном. У нашому місті активно розвиваються різні види спорту, серед яких й хокей на траві. Це командний вид спорту, в який одночасно грають 22 людини, по 11 з боку кожної команди.

Ті, хто хочуть займатись хокеєм на траві, можуть звертатись до міської дитячо-юнацької спортивної школи №1. Вона розташована за адресою вулиця Хлібна,1 (Центральний парк культури та відпочинку). Деталі можна дізнатись за телефоном: 67-21-47.

«У нашій дитячій спортивній школі №1 хокей на траві, як вид спорту, з’явився у 2008 році. Розвивається у нас і жіночий хокей, є у школі команда дівчат. Починаємо навчати дітей грі  у хокей на траві з досить раннього віку: якщо бачимо схильність до цього виду спорту, то приймаємо хлопчиків та дівчаток до школи з 3-4 річного віку», – каже директор МДЮСШ №1 Сергій Валер’єв



Вулиці: ХЛІБНА

Переглядів: 2824
Поширень: 1

Останні новини