У Вінниці затримали чоловіків, які збували боєприпаси та психотропні речовини (відео)

Двоє чоловіків з Вінниці, віком 43 та 50 років, були затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці задокументували факти незаконного продажу фігурантами двох гранат та майже 400 патронів калібру 5.45 мм. Зловмисники намагалися отримати за зброю понад 16 тисяч гривень. Окрім того, чоловіки були викриті у розповсюдженні амфетаміну на території Вінниці.

"13 червня у результаті проведеного ряду обшуків за місцями проживання та в гаражних приміщеннях зловмисників поліцейські виявили канабіс, амфетамін, гранати, майже дві сотні набоїв різного калібру, споряджений магазин від автоматичної зброї, грошові кошти, мобільний термінал та інші речові докази", - зазначив заступник начальника Вінницького райуправління Сергій Химич.

Вилучене направлено на експертизу. Шляхи отримання боєприпасів та психотропних речовин, а також усі причетні особи встановлюються.

Наразі слідчі проводять досудове розслідування за ч. ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Затриманим повідомлено про підозру, і суд обрав для них запобіжний захід - тримання під вартою.

Документування кримінальних правопорушень здійснювали слідчі та працівники карного розшуку Вінницького райуправління, а також інших оперативних служб за підтримки спецпідрозділу КОРД, під процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури.



Переглядів: 374
Поширень: 0

Останні новини