Через Дністер на надувному матраці: мешканець Вінниччини "допомагав" чоловікам потрапити за кордон

Підозрюваний, 30-річний чоловік, вночі перевозив військовозобов'язаних чоловіків полями до річки Дністер і забезпечував їх надувним матрацом для переправи до сусідньої країни. Він шукав клієнтів у соціальних мережах та ТГ-каналах, пропонуючи свої послуги за 4500 доларів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

У ніч на 15 червня співробітники міграційної поліції разом із прикордонниками та місцевими поліцейськими затримали автомобіль підозрюваного, де знаходилися ще двоє чоловіків, які намагалися нелегально потрапити до сусідньої країни. До кордону залишалося близько 10 кілометрів.

Досудове розслідування проводить Могилів-Подільський районний відділ поліції за підтримки Управління міграційної поліції Вінницької області.

30-річного затриманого підозрюють у порушенні ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон). Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Могилів-Подільська окружна прокуратура. Поліція продовжує розслідування та встановлює інших осіб, які могли незаконно покинути Україну.



Переглядів: 362
Поширень: 0

Останні новини