Подробиці ДТП у Тульчинському та Жмеринському районах: є постраждалі

Цими вихідними на Вінниччині сталося 2 ДТП, внаслідок яких є потерпілі. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

В Суботу, 8 червня неподалік в'їзду в село Митки Барської територіальної громади, за попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Hyundai не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку. Це призвело до з'їзду в кювет та перекидання автомобіля. Внаслідок аварії 33-річний водій, а також 10-річний і 11-річний пасажири отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані.

Ще одна ДТП сталася 9 травня на вул. Леонтовича в смт Томашпіль. Там 26-річний водій автомобіля ВАЗ, здійснюючи поворот на вул. Д. Нечая, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автомобілем Deawoo. Внаслідок цього 19-річна пасажирка автомобіля ВАЗ отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Всі водії пройшли тест на вміст алкоголю в крові. Вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цими фактами проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 420
Поширень: 0

Останні новини