У Вінницько-Хутірському окрузі відбувся дитячий турнір з футболу: хто переміг та як проходили змагання

Днями на території стадіону «Вінницькі Хутори» під егідою Вінницької обласної асоціації футболу та у співпраці з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом відбувся перший дитячий турнір до Дня захисту дітей у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі, у якому взяли участь шість команд, більше сотні учасників та вдвічі більше глядачів.

Як розповідає староста округу Владислав Кривешко, це перший такий турнір, присвячений до Дня захисту дітей, але зважаючи на позитивний досвід, таку практику планують продовжувати й надалі.

«Усі учасники, а це команди Вінницько-Хутірської міської академії футболу, Вінницько-Хутірського й Писарівського ліцеїв, Щітецької гімназії, ліцею № 20 та VinSmart влаштували справжнє футбольне дійство. Тож щиро дякую усім за участь, позитивні емоції та зичу подальших успіхів. Особливо хочу відзначити нашу комунальну команду "Вінницько-Хутірську міську академію футболу (МАФ)". Фактично її шлях створення ми розпочали рік тому. Основною ідеєю її створення була безкоштовність участі, щоб кожна родина змогла дозволити своїй дитині заняття улюбленим видом спорту. Дуже приємно, що сьогодні ці дітлахи не лише постійно тренуються, а й здобувають свої перші нагороди, мають свого спонсора та беруть участь в міському чемпіонаті», – каже Владислав Кривешко.

Змагання проходили у двох групах. В групі «А» перше місце посіла команда «VinSmart», друге – «ВХ МАФ», третє – «Щітецька гімназія». В групі «В» золото здобула команда «Вінницько-Хутірський ліцей», срібло – «Ліцей №20», бронзу – «Писарівський ліцей». На завершення турніру команди-учасники отримали індивідуальні та командні нагороди. А приємним бонусом стали солодкі подарунки – морозиво від депутата Вінницької міської ради Дмитра Науменка.

Крім того, 1 та 3 червня, в межах заходів Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, до Дня захисту дітей учасники змагань та інші мешканці округу змогли долучитися до перегляду циркової вистави. Майже 200 діток з малозабезпечених родин змогли отримати нові враження від дійства.

Джерело: ВМР



Переглядів: 316
Поширень: 0

Останні новини