Синоптики повідомили про надзвичайний рівень небезпеки на Вінниччині: прогноз на сьогодні

Сьогодні, 8 травня, синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки на Вінниччині. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах за наявності джерел займання, таких як відкритий вогонь. Окрім того, вночі на поверхні грунту очікуються заморозки від 0 до 3°. Синоптики повідомляють, що це І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології

Сьогодні, 8 травня, у Вінниці синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер очікується північно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 2-4° тепла, а на поверхні грунту можливі заморозки від 0 до 2º. Вдень термометр покаже 15-17° тепла. 

У Вінницькій області синоптики прогнозують схожі умови, зокрема мінливу хмарність, без опадів. Вітер очікується північно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі буде коливатися від 1 до 6° тепла, з можливими заморозками на поверхні грунту від 0 до 3º. Вдень очікується від 13 до 18° тепла.

У четвер, 9 травня, на Вінниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі буде від 1 до 6° тепла, і можливі заморозки на поверхні грунту від 0 до 3º. Вдень очікується тепло від 15 до 20°.



Переглядів: 1902
Поширень: 0

Останні новини