У Вінниці автомобіль «ВАЗ» наїхав на пішоходку – жінка потрапила до лікарні

Напередодні, 3 травня, у Вінниці сталася аварія на перехресті вулиць А. Первозванного та 600-річчя. Внаслідок наїзду автомобіля «ВАЗ» пішоходка отримала тілесні ушкодження та знаходиться у лікарні. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією слідства, близько 19 години 63-річний водій автомобіля «ВАЗ», мешканець Вінницького району, не впорався з керуванням та наїхав на 33-річну вінничанку, яка перетинала проїзну частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.

У результаті ДТП жінка з отриманими травмами була госпіталізована до лікарні. Водій транспортного засобу освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 401
Поширень: 0

Останні новини