Якою буде погода цими вихідними на Вінниччині

Сьогодні на Вінниччині очікується надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та поширення пожеж у природних екосистемах, особливо за наявності джерел запалення, таких як відкритий вогонь.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології

Сьогодні, 4 травня, у Вінниці очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 6-8° тепла, а вдень підніметься до 18-20° тепла.

У Вінницькій області також передбачається мінлива хмарність, без опадів. Вітер також буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 4 до 9° тепла, а вдень очікується від 16 до 21° тепла.

У неділю, 5 травня, на Вінниччині передбачається хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається опадів, але вдень місцями можливі невеликі короткочасні дощі. Вітер буде південно-західний напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 3 до 8° тепла, а вдень підніметься до 19-24° тепла.



Переглядів: 1148
Поширень: 0

Останні новини