Три учениці з Вінниччини отримуватимуть стипендію Президента України: подробиці

На сайті Міністерства освіти і науки України з'явився Наказ про призначення стипендій Президента України переможцям XХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 

Переможцями мовного конкурсу стали також й учні навчальних закладів з Вінниччини. Зокрема йдеться про: 

Цімбаліст Дар’ю Максимівну, яка є ученицею 7 класу Комунального заклад 7 «Вінницький ліцей № 32». Коваль Інну Олегівну, яка є ученицею 11 класу Тиврівського ліцею Тиврівської селищної ради. Галаган Юлію Андріївну, яка є учениця Державного професійно-технічного навчального закладу «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг».

З документу також стало відомо, що учні отримуватимуть стипендію щомісячно, в період з 01 вересня 2024 року до 01 вересня 2025 року.

"Департаменту фінансування державних і загальнодержавних видатків (Ткаченко О.) передбачити фінансування для виплати стипендій з 01 вересня 2024 року до 01 вересня 2025 року за рахунок коштів, передбачених Міністерству освіти і науки України в Державному бюджеті на 2024 і 2025 роки за бюджетною програмою ЮЖВК 2201080 «Державні премії, стипендії та гранти в галузі освіти, науки І техніки, стипендії переможцям міжнародних конкурсів»", - зазначають у повідомленні.



Переглядів: 352
Поширень: 0

Останні новини