«Міс ВНТУ - 2024»: У Вінницькому виші відбувся конкурс краси

Нещодавно, 25 квітня до Вінницького Національного технічного Університету повернувся традиційний захід нашого  «Міс ВНТУ - 2024». Востаннє студенти обирали Міс у 2021 році. Про події повідомили у пресслужбі університету.

Після двох років перерви конкурсантки дивували присутніх неймовірними образами, продуманими візитівками, вражаючим інтелектом та творчими номерами.

Конкурс розповічався з дефіле дівчат у сучасних українських вбраннях, після чого учасниці продемонстрували свої візитівки, в яких порівнювали себе з видатними українськими жінками.

 Конкурсантки у сучасних українських сукнях

Інтелектуальний конкурс розпочався з дефіле, де дівчата перевтілились в країни-партнерки, що підтримують і допомагають Україні у такі складні часи.

 Виступ у образах країн-партнерок

Окрім цього дівчата змогли розкрити свої таланти й здивувати глядачів творчими номерами, а кульмінацією свята став вихід у вечірніх сукнях. 

 Учасниці у вечірніх сукнях

За результатами конкурсу переможницями стали:

Міс Дружелюбність — Анастасія Гайдай, студентка ФМІБ; Віце-міс ВНТУ — Софія Балан,студентка ФМТ; Віце-міс — Яна Рудик, студентка ФІТКІ; Міс Глядацьких симпатій — Вікторія Гладько, студентка ФЕЕЕМ; Міс ВНТУ — Анастасія Гайдай,студентка ФМІБ.

 Переможниця конкурсу Анастасія Гайдай



Переглядів: 462
Поширень: 0

Останні новини