В Ладижині відбувся благодійний ярмарок: скільки вдалось зібрати для військових

У дендропарку в Ладижині пройшов блігодійний Великодній ярмарок, під час якого вдалось зібрати понад 60 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Про це пише видання ВІТА.

"Майстер-класи з розпису пряників, виготовлення вузликової ляльки, оригамі, іграшки з глини, писанкарства та свічки з вощини - відвідувачам було з чого вибрати! А ще дитяча фотозона, караоке, блиск-тату, аквагрим, цікавий квест та перегляд анімаційних фільмів для юних та дорослих гостей ярмарку", - йдеться у повідомленні.

Окрім майстер-класів, на локаціях Арт-кав'ярні "Фредерік" та Keram Art Misto, відвідувачі могли придбати вже готові вироби, зокрема: 

розписані пряники, керамічні вироби, їстівні будиночки.

"Під час заходу тут зібрали 30 тисяч гривень, на які вже придбали ноутбук для запуску дронів для бійців 56-ї бригади", - додають в Ладижинській міській раді.

Представниці від благодійного фонду "Тихо" пропонували різноманітні сувеніри та смаколики. Їм вдалось зібрати понад 13 тисяч гривень, які будуть передані у якості донату до великого збору на придбання автомобіля для військових.

Учасники молодіжної організації "Yuni" також не відстали від досвідчених волонтерів. Їм вдалося зібрати понад 16 тисяч гривень, які також будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Кафе-пекарня "Паляниця" попіклувалася про смаколики для гостей заходу. За донат кожен мав змогу насолодитися тістечками та різноманітною ароматною випічкою.



Переглядів: 282
Поширень: 0

Останні новини