Стали відомі нові подробиці зіткнення автомобіля та мотоцикла: що з водієм двоколісного

У селі Агрономічне Вінницького району сталося страшне ДТП учора, 25 квітня. Внаслідок  зіткнення автомобіля та мотоцикла, водій останнього отримав травми і зараз перебуває в лікарні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Згідно з попередніми висновками слідства, водій автомобіля Opel, під час здійснення повороту, не надав перевагу в русі 35-річному водієві мотоцикла APRILIA, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення мотоцикліста госпіталізували. Водій автомобіля Opel не постраждав.

Водія автомобіля перевірили на стан сп'яніння. Він був тверезим. У постраждалого взяли пробу крові для токсикологічного аналізу. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

"За фактом автопригоди слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, про жахливе зіткнення мотоцикла з авто стало відомо вчора. Тоді в соціальних мережах очевидці активно поширювали фото та відео моменту та наслідків ДТП,


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 472
Поширень: 0

Останні новини