У суботу, 14 липня, буде перекрито рух транспорту через Київський міст

З 8:00 14 липня до 5:30 15 липня буде повністю перекрито рух транспорту в обох напрямках по вулиці Чорновола. А саме, на відрізку від перехрестя з вул. Громова до перехрестя з вул. І. Богуна.

Директор департаменту капітального будівництва міської ради Ігор Кравець розповів, що цього разу під час перекриття руху бетонуватимуть третю з чотирьох ділянок проїжджої частини мосту.

«Для бетонування проїжджої частини мосту ми знову обрали вихідний день, оскільки більшості вінничанам не потрібно їхати на роботу. Нагадуємо, що мешканцям та гостям міста варто завчасно планувати свій час, якщо вони планують поїздки, оскільки рух громадського транспорту на період проведення робіт буде змінено. Вибачаємось за тимчасові незручності», – каже Ігор Кравець.

У цей час рух тролейбусів №3, 9, 15 та маршруток №8Б, 16А, 17А, 23А, 31А на ділянці від зупинки «Театр ім. Садовського» до зупинки «вул. Стрілецька» буде призупинено в обох напрямках. Перевезення пасажирів вищезазначеними маршрутами буде здійснюватися по вул. Соборній – центральний міст.





Переглядів: 1995
Поширень: 0

Останні новини