Поліція затримала причетного до вбивства жителя Гайсинського району

Поліції Вінниччини вдалось оперативно затримати підозрюваного, який застрелив 21-річного Романа Панянчука. Інцидент трапився на зупинці громадського транспорту села Брідок Гайсинського району.

За повідомленням поліції, 20 квітня ввечері до відділення поліції № 1 Гайсинського райуправління надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному з сіл Соболівської територіальної громади вони виявили чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини, який під час транспортування до лікарні помер в кареті швидкої. 

Поліцейські встановили, що на автобусній зупинці між нетверезими місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого 32-річний зловмисник вистрілив у 21-річного потерпілого та смертельно поранив його. 

Фігурант з місця події втік, його розшукали та затримали працівники поліції на блок-посту, коли він намагався виїхати з району. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

За цим фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років ув’язнення.


Теги: поліція

Переглядів: 545
Поширень: 0

Останні новини