У межах толок люди зібрали понад 200 мішків сміття у Вінницько-Хутірському окрузі

У Вінницько-Хутірському окрузі, до якого входять населені пункти Писарівка, Щітки, та, власне, Вінницькі Хутори, підбили підсумки весняних толок. За цей час небайдужі жителі прибрали понад 30 локацій: парки, сквери, берегові зони та інші місця загального користування.

Загалом в межах екоакції «ЯзаЧистеДовкілля» в населених пунктах округу пройшло кілька толок. В межах першого етапу весняного прибирання приводили до ладу території в Писарівці та Щітках. Тут привели до ладу вісім локацій. Тоді до толоки долучилось понад сотню округівців та зібрали понад сто мішків сміття.

В межах другого етапу толоки, яка відбулась 13 квітня, приводили до ладу локації на території Вінницьких Хуторів.

«Загалом в окрузі було прибрано близько тридцяти локацій та зібрано понад 200 мішків сміття, – розповідає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко. – Звільнені від сміття сквери, берегові зони місцевих водойм та інші місця загального користування, ніби ожили, вдягнувши зелені весняні шати».

До прибирання, за його словами, долучились дошкільнята, учні, вчителі, працівники старостату та загалом багато активних жителів округу.

«Дякуємо усім небайдужим мешканцям за екосвідомість та активну участь у життєдіяльності округу. Завдяки вашій участі прибирання пройшло весело, жваво і, головне, продуктивно. Тепер маємо бути свідомі та підтримувати наші місця загального користування в належному стані», – зазначає Владислав Кривешко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 442
Поширень: 0

Останні новини