У Вінниці чоловік попросив підзарядити телефон, а потім вкрав мобільний продавчині

Вчора, 15 квітня, оперативники відділу поліції № 1 Вінницького райуправління затримали 34-річного чоловіка, який викрав мобільний телефон у працівниці одного з кіосків у місті. 

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

Жертва, 41-річна жінка з Вінницького району, звернулася до поліції, повідомивши про те, що в неї вкрали телефон під час роботи у кіоску.

Під час розслідування поліцейські з'ясували, що зловмисник зайшов до кафе, щоб зарядити свій гаджет. Там, на прилавку, він і помітив мобільний телефон жінки. Скориставшись відсутністю продавчині, він викрав телефон та втік. Далі він продав гаджет на місцевому ринку. 

"Оперативними заходами правоохоронці довели, що до злочину причетний 34-річний житель Кіровоградської області.  За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення", - зазначають правоохоронці.

А також нагадують, що в умовах воєнного стану за крадіжку передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.



Переглядів: 299
Поширень: 0

Останні новини