Понад сотню вінничан долучилися до останньої толоки

Одна із найбільших толок у приватному секторі Вінниці відбулася 12 та 13 квітня. Цього разу містяни приводили до ладу територію на околиці лісу. Прибирали її від вулиці Праведників Світу до вулиці Генерала Арабея. До толоки, організованої комітетами мікрорайонів «Корея», «Корея I», «Муніципальною вартою», долучились також курсанти місцевих училищ. Загалом зібрали близько 140 мішків із непотребом

За попередні сезони тут накопичилось чимало сміття. У перший день акції до прибирання стали близько 80 учасників, а у другий – понад сотню.

За словами очільниць комітетів мікрорайонів «Корея» Ольги Ковальської та «Корея I» Тетяни Рамазанової, традиційно толоки вирізнялися активністю жителів. На пропозицію долучитися до ініціативи відгукнулася молодь, старші люди й що не менш важливо – діти, адже саме під час таких заходів вони навчаються дбайливому ставленню до навколишнього середовища. 

Тепер залишилось прибрати 10-ть із 130-ти, запланованих Асоціацією територій. Це невеликі ділянки, на яких потрібно очистити чагарники та обрізати поросле гілля. Особлива увага приділятиметься також територіям поблизу кладовищ. Усі роботи планують завершити до кінця квітня.

Як зазначили в Асоціації, якщо погода не внесе корективів – наступна акція відбудеться у четвер. За уточненою інформацією звертайтеся до своїх квартальних комітетів.

Джерело: ВМР



Переглядів: 455
Поширень: 0

Останні новини