У Вінниці завершили капремонт ліфта на вулиці Агатангела Кримського

На вулиці А. Кримського, 48 було виконано капітально-відновлювальний ремонт ліфта у другому під'їзді житлового будинку. Завдяки проведеним роботам термін експлуатації підйомника продовжили ще на 12 років.

«Цей ліфт вичерпав свій гарантійний 25-річний термін експлуатації, тож ми не змогли не реагувати на ситуацію. Тому було вирішено допомогти мешканцям цього будинку, в якому раніше створили ОСББ. Маємо дбати про стійкість нашої критичної інфраструктури та підтримувати її в належному стані», – зазначає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

В межах часткової модернізації тут замінили лебідку, тягові канати, обмежувачі швидкості, купе та щити кабіни, пост керування, електропроводку, встановили новий дзвінок, кнопки виклику тощо. Крім того, всередині встановили сучасні енергоощадні світильники.

«Фактично після завершення робіт ми отримали сучасний та енергоефективний підйомник, який ще довго служитиме мешканцям будинку. Під час робіт працівники КП "Вінницяліфт" вперше виготовили кабіну з нержавіючої сталі, на кшталт такої, якою облаштовані нові турецькі підйомники, які у місті розпочали встановлювати минулого року. Вона більш надійна, стійкіша до корозії та не потребує фарбування», – розповідає Віталій Місецький.

Оновлений ліфт також обладнали системою безпровідної диспетчеризації, яка дозволяє напряму зв'язатися з диспетчером «Вінницяліфт» у випадку аварійної зупинки підйомника. Ця система, зокрема, добре себе зарекомендувала під час частих відключень електроенергії восени 2022 року.

Усі роботи виконали коштом міського бюджету.

Загальна кількість підйомників у місті – понад 1 700.

Джерело: ВМР



Переглядів: 460
Поширень: 0

Останні новини