У Вінниці провели майстерклас із виготовлення свічок з вощини для татусів та їхніх діток

Напередодні, 10 квітня, у приміщенні Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» для дідусів, татусів та їх малюків відбувся захід з виготовлення свічок. Організували подію представники відділу молодіжної політики ВМР спільно з ГО «ТaтоHub».

Спочатку для всіх присутніх провели інструктаж з виготовлення майбутнього виробу, потім усі отримали необхідні матеріали: вощину, мотузку, яка слугуватиме гнітом для свічки.

“Я вперше роблю свічку, але це дуже цікаво та весело. Класно, що можна спокійно провести час з дідусем, бо в наш час не вистачає того, щоб поспілкуватись, просто посидіти. Організатори пояснили, як все робити, вони показали вже готовий виріб, який у нас може вийти, і в кожного вийшов свій, особливий”, – поділилась учасниця майстеркласу Юлія.

Кожен із присутніх міг обрати колір майбутньої свічки та декор, яким прикрасити свій шедевр. Комусь до душі припали штучні квіти, декому ж більше імпонували яскраві стрічки. Як зауважила заступниця начальниця відділу молодіжної політики Олена Войтович, свічка – це символ миру, спокою та затишку, тому для учасників організували саме такий майстерклас.

"Кожен українець зараз потребує внутрішнього спокою та рівноваги. Легкість роботи гарантує прекрасний результат для кожного учасника. Для роботи обрали саме вощину, адже вона формується в красиву і елегантну свічку. Під час заходу наші учасники поринули у особливу атмосферу, змогли відпочити та пофантазувати, а ми, своєю чергою,, щасливі, що такий формат неабияк сподобався учасникам”, – зауважила Олена Войтович.

Джерело: ВМР



Переглядів: 348
Поширень: 0

Останні новини