На Вінниччині, внаслідок падіння уламку дрона, більше 800 абонентів залишаються знеструмленими

На Вінничині внаслідок падіння уламків дрона вимкнулась повітряна лінія електропередачі. Більше 800 абонентів у 3 населених пунктах залишаються знеструмленими.

Про це повідомили у Міністерстві енергетики України

"Внаслідок падіння уламків дрона вимикалась повітряна лінія електропередачі, знеструмлювалося 1047 точок обліку у 4 населених пунктах. На ранок залишаються знеструмленими 838 абонентів у 3 населених пунктах. Тривають відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що у селищі Браїлів внаслідок технічних причин припинено газопостачання 117 побутовим споживачам.

Що відомо про ситуацію в регіонах

Харківська область: Внаслідок воєнних дій в області обмежено електропостачання для 240 тисяч абонентів. Тривають роботи з відновлення електрики та газопостачання. Волинська область: Через пошкодження газопроводу без газу наразі перебувають 1600 абонентів. Роботи з усунення пошкоджень тривають. Дніпропетровська область: Ворожі обстріли призвели до тимчасового відключення електроенергії для 151 абонента. На ранок напругу було відновлено. Донецька область: Внаслідок бойових дій вимикалися 1,2 тисячі абонентів у 8 населених пунктах. Енергетики заживили 3,8 тисячі точок обліку у 5 населених пунктах. Залишаються знеструмленими 44,4 тисячі абонентів у 88 населених пунктах. Запорізька область: Внаслідок обстрілів знеструмлено 3730 точок обліку у 50 населених пунктах. Київська область: З технічних причин припинено газопостачання для 224 споживачів приватного сектору. Львівська область: Нічна атака призвела до відключення електромереж та обладнання. Тривають відновлювальні роботи. Одеська область: Внаслідок ворожої атаки вимкнено електропостачання для 161 абонента. Роботи з відновлення почнуться після отримання дозволу від ДСНС. Івано-Франківська область: Через атаку шахеда вимкнено повітряну лінію, знеструмлено 5 абонентів. Сумська область: Артобстріл з боку російського кордону призвів до знеструмлення близько 1,3 тисячі споживачів.  Внаслідок технологічного порушення без напруги 433 споживачі у 2 населених пунктах. Загалом залишаються без світла 5,8 споживачів у 73 населених пунктах. Херсонська область: Бойові дії у місті Херсон призвели до знеструмлення 2840 абонентів. У решті населених пунктів області без електропостачання залишилося 25,8 тисяч точок обліку. Черкаська область: У Золотоніському районі через технологічні  причини відключено газопостачання для близько 200 абонентів. Чернігівська область: Бойові дії призвели до знеструмлення 22 населених пунктів, загалом – 1,2 тисячі точок обліку. Внаслідок пошкоджень газорозподільних мереж відключено від газу 30 абонентів.


Переглядів: 392
Поширень: 0

Останні новини