Пожежна небезпека  5-го класу на Вінниччині: якою буде погода сьогодні

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки на Вінниччині 11-13  квітня. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Повідомляють про пожежну небезпеку 5-го класу .

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, у четвер, 11 квітня, погода у Вінниці буде характеризуватися мінливою хмарністю, але без опадів. Вітер буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 9-11° тепла, а вдень підніметься до 21-23° тепла.

У Вінницькій області також очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер також буде північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 8 до 13° тепла, а вдень підніметься до 19-24° тепла.

Завтра, у п'ятницю, 12 квітня, погода на Вінниччині буде подібною. Очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер залишиться північно-західним, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 7 до 12° тепла, а вдень підніметься до 18-23° тепла.



Переглядів: 392
Поширень: 0

Останні новини