У Вінниці організували похід на мультфільм для діток

Сьогодні, 9 квітня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з ВМР традиційно організував дозвілля для малечі. Понад 200 дітей безкоштовно побували на сеансі в кінотеатрі «Cinema City», переглядаючи мультфільм «Панда Кунг-Фу 4» про пригоди тварин.

Серед учасників заходу в межах акції «Діти мають право на дитинство» були діти ВПО, діти Захисників та Захисниць, а також малеча з багатодітних, малозабезпечених сімей та діти-сироти.

Депутатка ВМР та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Куца розповіла: «Діти – це головне, що є в нашому житті, отож ми з колегами продовжуємо дарувати їм позитивні емоції. Війна відбирає дитинство у найменших, тож важливо дарувати їм якомога більше позитивних емоцій та спогадів. Тому сьогодні зібрали і малюків у супроводі батьків, і вже дорослих діток – від 5 до 14 років, – які в колі однолітків переглянули мультфільм».

Понад півтори години дітки різних вікових категорій переглядали щирий та добрий комп'ютерно-анімаційний комедійний фільм про бойові мистецтва та пригоди. Як і передбачали організатори заходу, малеча отримала відмінний настрій та багато позитивних емоцій.

На захід завітала і сім’я харків'ян – бабуся Олена з однорічною онукою. Дівчинка дуже полюбляє мультфільми, тому в кінозал йшла з радістю.

«Такі заходи дуже цінні для нас, оскільки вони відволікають від подій та повітряних тривог. Сьогодні тут разом з дітьми ми відпочиваємо та отримуємо позитивні емоції від атмосфери кінотеатру», – поділилася бабуся Оксана.

Як зазначив депутат ВМР та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, акція «Діти мають право на дитинство», в межах якої у Вінницькій громаді регулярно відбуваються різні події, мають основну мету – відволікти найменших мешканців громади та гостей міста від повсякденних тривог й створити позитивні емоції попри війну.

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми не зупиняємось й підтримуємо різні категорії населення», – підкреслив Дмитро Мира.

Джерело: ВМР



Переглядів: 438
Поширень: 0

Останні новини