Мешканка Вінниччини завдала збитків державі на понад 1 мільйон гривень: подробиці справи

На Вінниччині оголосили підозру державній реєстраторці, яка незаконно зареєструвала за фізичною особою вісім земельних ділянок, що призвело до збитків державі на понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідчі Могилів-Подільської поліції, за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури, повідомили про підозру 38-річній жінці, яка працює державним реєстратором. Вона незаконно зареєструвала за фізичною особою вісім земельних ділянок на Вінниччині. 

"Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька Хмільницького району, зловживаючи своїми повноваженнями та на підставі документів, що не містять правових підстав для прийняття рішення про державну реєстрацію, незаконно перереєструвала на фізичну особу 8 земельних ділянок загальною площею понад 19 гектарів, що була у власності держави. Своїми злочини діями правопорушниця спричинила державі збитків на понад 1 мільйон гривень", - йдеться у повідомленні.

Суд затвердив арешт на всі незаконно перереєстровані земельні ділянки. Жінці оголосили підозру за ч. 3 ст. 365-2 (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги) Кримінального кодексу України. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років, а також  з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 430
Поширень: 0

Останні новини