Вінниця долучається до соціального проекту «Вчасно»

Цими вихідними, а саме, 13 квітня, у Вінниці відбудеться перша зустріч в рамках соціального проекту «Вчасно». Його мета - об'єднати українців, заради збереження сили нації та формування його подальшого благополуччя.  

" В єдності наша сила, яка потрібна щоб наближати ПЕРЕМОГУ! Ми запрошуємо на першу зустріч у Вінниці, яка відбудеться в ресторані «Батискаф», 13 квітня. На зустрічі обговорюватимемо тему, як зберегти здоров’я в наш непростий час. Проєкт «Вчасно» направлен на просвітництво і благодійність. Донатами ми підтримаємо збір 880 000$ на 400 ударних БПЛА для спецпідрозділу ГУР МО «КРИЛА». Разом ми переможемо!", - зазначають організатори проекту в анонсі заходу. 

Щоб зареєструватись на захід необхідно заповнити наступну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-5J-z6d84qPvTr9zNRrel_F8wkSwUHIpi7m1JZXpDNwlMHw/viewform?usp=sf_link.

В рамках соціального проекту «Вчасно» відомі вінничани - лікар-онкохірург Євген Пробончук, лікар акушер-гінеколог Лілія Яремчук, остеопат Олена Крутикова, фінансовий консультант Олена Кулік, - прочитають лекції щодо основ здорової нації та поділяться власним професійним досвідом щодо основ береження здоров'я в реаліях війни та як вберегти себе від фінансових ризиків. 



Переглядів: 342
Поширень: 0

Останні новини