У Вінниці організували похід до лялькового театру для дітлахів

Напередодні, 3 квітня у Вінниці відбувся черговий цікавий захід для малечі – перегляд вистави «Коти-біженці» у Вінницькому обласному академічному театрі ляльок. Цю подію вкотре організував Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою та за ініціативи ТaтоHub.Вінниця.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб

Захід провели для діток з різних соціальних категорій. Близько 200 маленьких вінничан у віці від 4 до 12 років відвідали виставу у супроводі батьків чи довірених дорослих. Серед гостей театру ляльок були діти наших військових та внутрішньо переміщених осіб, а також малеча з багатодітних сімей, сироти та напівсироти.
Вистава «Коти-біженці»
Під час вистави діти з затамованими подихами спостерігали за історією, яка розгорталася на сцені. Тепла та творча атмосфера театру створила затишне середовище для маленьких українців.
«Такі заходи є важливими для розвитку дитячої культури та формування у маленьких глядачів любові до мистецтва. Вони також дарують радість та приємні враження від спільного візиту на такі події», – коментує координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутатка Вінницької міської ради Світлана Василюк.
Своїми емоціями поділилась мама п’ятирічної Анни: «Дякую організаторам за можливість залучити дітей до мистецтва, відтепер дітки завжди з радістю чекають походу в театр і діляться враженнями в дитячому садочку та з друзями на вулиці».
 Відвідувачі заходу
Її донечка радується заходу, проведеному з однолітками, та обіцяє завітати ще.
«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження, особливо під час повномасштабного вторгнення. У зв’язку з цим Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організовує дозвілля для нашої малечі, адже кожна дитина має право на дитинство», – додає координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутат Вінницької міської ради Тарас Ковальчук.
  Дітки у ляльковому театрі
Раніше для діток вже організовували різноманітні заходи в парку, басейні, кінотеатрі, планетарії, піцеріях та інших закладах. Такі цікаві події для маленьких жителів громади планують проводити і надалі.
Джерело: ВМР


Переглядів: 270
Поширень: 0

Останні новини