Іран може напасти на Ізраїль протягом 48 годин: що сталося

Знищення консульства Ірану в Сирії, в результаті якого загинули десятки високопоставлених іранських чиновників і генералів, ризикує перерости у велику війну в регіоні. Про це пише VoxNews.

Про таку ситуацію повідомляють деякі ЗМІ на Близькому Сході, згідно з якими американська розвідка ЦРУ попередила Ізраїль очікувати військової відповіді з боку Ірану протягом 48 годин.

Раніше високопосадовці Ірану відреагували на атаку, заявивши, що їхня країна вже має повне право відповісти на напад Ізраїлю на їхнє консульство.

Як повідомляє Al Mayadeen, Іран планує комбіновану атаку з «дощем» безпілотників і ракет зі своїх баз у стратегічних місцях в Ізраїлі.

 Іранські ракети

Днями сирійська влада повідомила, що в результаті ізраїльської атаки було зруйновано будівлю консульства Ірану в сирійській столиці Дамаску, вбито та поранено кількох людей. Серед загиблих є старший командир Революційної гвардії, бригадний генерал Мохаммад Реза Захеді, повідомили іранські державні ЗМІ незабаром після нападу. Це висвітлили VoxNews.

Напад біля консульства Ірану в Сирії

Міністерство оборони Сирії повідомило, що ізраїльські літаки обстріляли будівлю консульства 1 квітня близько 17:00 за місцевим часом.


Теги: війна

Переглядів: 403
Поширень: 0

Останні новини