У багатоповерхівці на проспекті Юності, 20 оновили систему електрозабезпечення

У Вінниці підрядники виконали капремонт внутрішньоелектричних мереж житлового будинку за адресою проспект Юності, 20. Цьогоріч це вже друга багатоповерхівка, де завершили такі роботи.

Як зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький, капітальний ремонт системи електропостачання оновили на прохання мешканців та виконали на умовах співфінансування.

«Фінансування левової частки робіт буде покрито коштом міського бюджету. Виконані роботи підвищать надійність роботи електрозабезпечення будинку та зроблять його менш вразливим до можливих відключень електроенергії, які можуть повторитися у зв'язку з тим, що ворог знову активізував удари по енергогенеруючих потужностях країни. Тому маємо робити все необхідне, щоб бути готовими до різних сценаріїв розвитку подій. Як показав досвід 2022 року, будинкові системи електропостачання, особливо ті, де давно не виконувалась модернізація, потерпають від частих включень-виключень електроенергії в першу чергу», – зазначає очільник департаменту.

Капремонт внутрішньобудинкової системи електропостачання допоможе підвищити надійність роботи обладнання в осінньо-зимовий період, коли навантаження на мережу зростає через використання електричних засобів обігріву.

У будинку замінили застарілу проводку, провели повну заміну автоматів, клемників, наконечників тощо. Також відремонтували електрощитові.

Загалом цьогоріч у місті планують оновити внутрішньобудинкові мережі у щонайменше трьох будівлях. У двох багатоповерхівках такі роботи вже виконали.

Нещодавно підрядники уже завершили такі роботи в багатоповерхівці за адресою: вулиця Келецька, 130.

Джерело: ВМР



Переглядів: 432
Поширень: 0

Останні новини