Підліток з Тернопільщини вкрав автомобіль, створив ДТП та поцупив чужі кошти: подробиці

Поліцейські встановили, що хлопець прибув до міста Бершадь з Тернопільської області, щоб відвідати дівчину. 31 березня він вкрав автомобіль Іж-2126 на автосервісі. Проте через невміле керування він в'їхав в гараж. Автомобіль покинув на місці ДТП та втік. Потім він здійснив ще одну крадіжку з авто, яке було припарковане у подвір'ї. З рюкзака, який знаходився у транспортному засобі він дістав 45000 гривень та особисті речі водія автомобіля Skoda. Частину грошей він витратив на покупку скутера.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За допомогою відеоспостереження поліцейські затримали 15-річного підозрюваного. Вони також перевірятимуть його на причетність до подібних злочинів. Автомобіль, яким він скоїв ДТП, знаходиться на арештмайданчику, а гроші були частково вилучені.

"За цими фактами слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Вирішується питання стосовно повідомлення підліткові про підозру у вчиненні злочинів", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 343
Поширень: 0

Останні новини