ДТП з постраждалими у Вінниці: ведеться досудове розслідування

Нещодавно, 30 березня, на перехресті вулиць Богдана Ступки та Київська сталася аварія. За попередньою інформацією, 34-річний водій автомобіля Mitsubishi, виконуючи лівий поворот, наїхав на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Жінку з травмами доставили до лікарні.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Наступного дня, 31 березня, близько 15:50 на вулиці Лебединського сталася ще одна автопригода. Водій Opel виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з автомобілями ЗАЗ Lanos і Chrysler PT Cruiser, а також причепом, які знаходилися у дворі будинку.  Внаслідок удару автомобіль ЗАЗ Lanos пошкодив автомобіль Toyota, який був припаркований поруч. У результаті автопригоди, 26-річного керманича Opel із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Водія автомобіля Mitsubishi перевірили на вміст алкоголю в крові, тест вийшов негативним. У водія Opel взяли зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Обидва автомобілі зараз знаходяться на арештмайданчику.

"За вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 584
Поширень: 0

Останні новини