Сьогодні Вінниця проводжає у вічність хороброго воїна Владислава Бойчука

У цей березневий день, день Великодня, вінничани схиляють голови у шані та проводжають у вічність хороброго воїна Владислава Бойчука.

Цей мужній юнак, щойно йому виповнилося 18 років, одразу підписав контракт на службу у ЗСУ. На війні перебував із 2021 року. Тож і повномасштабне вторгнення зустрів на фронті. Боронив Україну у складі 3-ї окремої штурмової бригади. Свій останній бій Владислав прийняв 27 березня поблизу села Орлівка на Донеччині. Життя воїна обірвалося, коли йому був всього 21 рік…

Народився Владислав Бойчук 12 серпня 2002 року у Вінниці, де ріс та навчався. Закінчив хлопець ліцей у Гавришівці, куди згодом переїхала його родина. А далі для навчання обрав «Центр професійно-технічної освіти №1» та здобув фах автослюсаря.

«Втім усе своє життя Владислав мріяв бути військовим. Марив про це із 12-ти років. Тому, коли прийшов час строкової служби, відразу підписав контракт. До того як розпочалось повномасштабне вторгнення, він уже 9 місяців воював у зоні ООС, – розповідає мама полеглого Героя Ірина. – Усі гарячі точки, в яких за час війни побував, важко й перелічити… Завжди казав: «Як не я, то хто?» Найбільше турбувався, щоб у його двох сестричок усе було добре…»

Церемонія прощання із Владиславом Бойчуком розпочнеться о 13:00 за адресою: вул. Вишнева, 30. Чин поховання воїна відбудеться о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР



Переглядів: 567
Поширень: 0

Останні новини