Автомобільна аварія на вулиці Магістрацька у Вінниці: є постраждалі

Аварія відбулася 28 березня, близько 21:30, на вулиці Магістрацька. Унаслідок зіткнення двох легкових автомобілів, один з водіїв отримав смертельні травми. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"За попередньою інформацією слідства, 50-річний водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням та здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, зіштовхувся з автомобілем Mitsubishi", - зазначають у повідомленні.

Внаслідок аварії 68-річний водій Mitsubishi, мешканець міста Луганськ, був госпіталізований, але помер від отриманих травм. Водій і пасажирка автомобіля Skoda також були госпіталізовані, але після обстеження пасажирку відпустили з медичного закладу. 

У керманича автомобіля Skoda взяли зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик.

Слідчими було розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 699
Поширень: 0

Останні новини